10 stks Groen PCB Kwaliteit Een + TCS CDP PRO PLUS NIEUWE VCI Diagnostic Tools Met Bluetooth Voor Auto & Vrachtwagens R3/. R3 DHL gratis

Nieuw product

Op voorraad

€300.05

Toevoegen aan Verlanglijst


start
end
volledige set TCS CDP Pro Plus Met Bluetooth Voor Auto 'S en Vrachtwagens + Kartonnen doos
nu CDP Pro komt met 2014. R3, 2015. R3 met gratis keygen software.
Pls laat bericht welke versie je nodig, of 2015. R3 versie worden verzonden door standaard.
maar als je gebruik de nieuwe 2015. R1, stuur terug de bestand naar ons activeren.
bedankt voor samenwerking!
VLUCHT RECORDER. met de vlucht recorder functie, u kunt opnemen parameters in real time terwijl rijden een voertuig. tijdens opname, u kan, met een druk van een knop, hoogtepunt de specifieke fout zodat u onderzoeken de gedetecteerde fout op een later tijd. cdp is uitgerust met ingebouwde geheugen dus verwijderen de nodig om een computer. geheugenkaart exclusief in pakket.
CONNECTOR MET LED. lokaliseren de diagnostische connector in het voertuig met gemak, zelfs als het in een donkere en ontoegankelijke plaats er een LED op de 16-pin connector helpen u langs. de locatie en de ontwerp kunt de licht functie zelfs wanneer met de adapter kabel voor voertuigen zonder een 16-pin diagnostic socket.
SPANNING CONTROLEREN. wanneer cdp is aangesloten de voertuig, de unit zal controleren de accuspanning van het voertuig en automatisch past zich aan het voertuig spanning niveau van 12 of 24 volt. als de spanning krijgt te hoge of te lage, cdp zal u waarschuwen met zowel geluid en licht en je zal ook worden gewaarschuwd door de batterij-icoon in onze diagnostische software.
CHASSISNUMMER VIN. In onze CARS software, we een smart functie waarmee u uitlezen de chassis nummer uit de voertuig dat u wilt diagnosticeren. dit zorgt dat de juiste model en jaar is automatisch geselecteerd. daarnaast motor code voor voertuigen, die algemeen beschikbaar op de markten, is ook automatisch geselecteerd.
ISS. Intelligent System Scan (ISS) scant alle systemen in het voertuig en displays de foutcodes die zijn opgeslagen in elk systeem. dit bespaart tijd en je een snel overzicht van de werkelijke status van het gehele voertuig. wanneer de ISS is compleet, u vervolgens een specifieke controlesysteem analyseren de resultaten verder op.
ISI. Intelligent System Identification (ISI) identificeert en selecteert automatisch de type controller dat is gemonteerd in de voertuig. dit zorgt dat de diagnostische sessie is uitgevoerd correct met de juiste parameters zoals vereist.
RAPPORT FUNCTIE. onder deze functie tab, u zal kunnen zien de aanpassingen en aanpassingen die zijn mogelijk voor een specifieke voertuig zonder de voertuig buurt u. samen met de helpteksten als een gids, u kunt plan en effectief in uw werk; zelfs onder complexe situaties.
OBD-FUNCTIONS. cdp is voorzien een unieke multiplexer technologie, waardoor het gebruikt alle typen voertuigen, ongeacht spanningsniveaus en communicatiestandaarden. voor die voertuigen die gebruik niet de standaard 16-pin connector, wij bieden een complete set van gecertificeerd en aangepaste adapter kabels en kits.
UNIVERSELE. voor meest OBD functies, zoals aanpassingen en programmings, er gedetailleerde instructies en helpteksten om assist u in uw diagnose werk. vindt u stap informatie over vereisten, voorbereiding en implementatie van verschillende functies; maken zelfs de meest complexe functie eenvoudige uitvoeren.
HELPEN FUNCTIE. voor meest OBD functies, zoals aanpassingen en programmings, er gedetailleerde instructies en helpteksten om assist u in uw diagnose werk. vindt u stap informatie over vereisten, voorbereiding en implementatie van verschillende functies; maken zelfs de meest complexe functie eenvoudige uitvoeren.
Paklijst:
1x TCS CDP Diagnostic Tool met OBD2 Kabel
1x usb-kabel
1x Software CD
1x Kartonnen Doos

Tags: Goedkoop 10 stks Groen PCB Kwaliteit Een + TCS CDP PRO PLUS NIEUWE VCI Diagnostic Tools Met Bluetooth Voor Auto & Vrachtwagens 2015 R3/2014. R3 DHL gratis, Hoge Kwaliteit 10 stks Groen PCB Kwaliteit Een + TCS CDP PRO PLUS NIEUWE VCI Diagnostic Tools Met Bluetooth Voor Auto & Vrachtwagens 2015 R3/2014. R3 DHL gratis, Chinese Auto Diagnostische Kabels & Connectoren Leveranciers.

Kleur Without Bluetooth, With Bluetooth
Merknaam MAOZUA
versie van de software 2015.R1
Artikelhoogte 10inch
Modelnaam TCS CDP
hardware versie Latest
Artikellengte 10inch
Voltage V
Materiaaltype Plastic
Aritkeltype Autodiagnosekabels en aansluitingen
vermogen W
Artikelbreedte 10inch
Extern testcertificaat CE
elektronische ja
Artikelgewicht 0.6kg
Speciale eigenschappen Without Bluetooth
Soort Unit lot (10 stukken/lot)
Gewicht Pakket 6.0kg (13.23lb.)
Afmeting Pakket 31cm x 22cm x 10cm (12.20in x 8.66in x 3.94in)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

10 stks Groen PCB Kwaliteit Een + TCS CDP PRO PLUS NIEUWE VCI Diagnostic Tools Met Bluetooth Voor Auto & Vrachtwagens R3/. R3 DHL gratis

10 stks Groen PCB Kwaliteit Een + TCS CDP PRO PLUS NIEUWE VCI Diagnostic Tools Met Bluetooth Voor Auto & Vrachtwagens R3/. R3 DHL gratis

Gerelateerde producten

Vergelijken