Draagbare MINI USB RFID 13.56 mHz NFC IC Card Kaartlezer Plug en Play ISO/IEC 14443A

Nieuw product

Op voorraad

€7.04

Toevoegen aan Verlanglijst


Non Driver, USB-H Ik D (Human Interface Device) Plug en play
R60C is een hoge prestaties 13.56 Mhz RFID smart kaartlezer zonder driver, reader afstand tot 80mm, het niet alleen eenvoudige aspect, maar ook stabiele en betrouwbare data. veel gebruikt voor RFID Radiofrequentie Identificatie systeem en project, zoals Geautomatiseerde parking management systeem, persoonlijke identificatie toegang controller, productie toegangscontrole, etc
methode van installatie en gebruik met computer via USB interface direct Reader in de zelf-inspectie. en tegelijkertijd LED turn in Blauw betekent standby. Open de output van computer software, zoals Notepada woord document of Excel vellen. de muis in Notepad of WOORD document klikken. zet tag op de top van reader, de software zal uitgang een data (card nummer) van de tag. wanneer lezen de tag, LED licht veranderen van Blauw naar groen. detecteren apparaat is aangesloten
Open de Device Manager van computer, als verschijnt Humans Input Apparaat dat betekent Reader heeft met succes in computer.
& #8546; Voorzorgsmaatregelen niet installeren de reader op de magnetische voorwerpen en metalen voorwerpen, ze zal serieus invloed de RF signaal. als na lezen, de tag nog in inductie zone, de RF reader zullen niet sturen data en zonder hints. & #8547; Gemeenschappelijke problemen werking zonder feedback: controleer of de interface aangesloten, of de tag is een geldig of of ander RF tag is binnen de leesbereik. Data fout: controleer Of de muis is verplaatst, of de reader is in een kritische state en of de kabel lengte te lang.

Tags: Goedkoop Draagbare MINI USB RFID 13.56 mHz NFC IC Card Kaartlezer Plug en Play ISO/IEC 14443A, Hoge Kwaliteit Draagbare MINI USB RFID 13.56 mHz NFC IC Card Kaartlezer Plug en Play ISO/IEC 14443A, Chinese Controle Kaartlezers Leveranciers.

Merknaam LIHTNE
Modelnummer R60C-P
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 0.1kg (0.22lb.)
Afmeting Pakket 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Draagbare MINI USB RFID 13.56 mHz NFC IC Card Kaartlezer Plug en Play ISO/IEC 14443A

Draagbare MINI USB RFID 13.56 mHz NFC IC Card Kaartlezer Plug en Play ISO/IEC 14443A

Gerelateerde producten

Vergelijken