Gratis verzending Atomic aquatics Open Hak Splitfins met Roestvrij Gesp

Nieuw product

Op voorraad

€267.51

Toevoegen aan Verlanglijst

product details
zelfs Vis Envy SplitFins
waarom SplitFins leveren meer voortstuwing met minder luchtverbruik
alle het duurde was kijken de staart vinnen van vis-behalve dat we niet kon houden met hen omdat onze traditionele vinnen nam te veel inspanning. behulp hard kicking paddle vinnen kan resultaat in been stam, vermoeidheid en kramp. vanwege de kick weerstand van een peddel fin, duikers vaak " vilt " als ze waren moving snelle. maar onderwater snelheidsmeters bewezen dat deze duikers waren eigenlijk moving relatief langzaam. SplitFins leveren meer voortstuwing met minder slepen en kick met minder inspanning. verminderen de stress en spanning van de kick resultaten in groter aanhoudende snelheid, power en comfort. onafhankelijke testen heeft ook bevestigd dat de SplitFin ontwerp aanzienlijk vermindert verbruik.
niet alle SplitFins zijn hetzelfde.
Splitfins komen in verschillende vormen, maten en stijfheid. deze bijdragen sterk om algehele comfort en prestaties. een fin met korte, zachte bladen zal kick makkelijker dan een langer, stijver een, maar zal vereisen vele meer kicks te reizen dezelfde afstand. een mes dat is te stijf zal vereisen te veel inspanning om kick comfortabel. de Atomic SplitFins waren speciaal ontworpen optimaliseren alle deze variabelen. ze zijn gemakkelijk kicking vinnen die leveren hoge stuwkracht, snelheid, en efficiëntie een comfortabele, lage frequentie kick cyclus.
Hoe Zwemmen Met Atomic SplitFins
niet zorgen over hoe gemakkelijk de SplitFins zijn om kick. er niets verkeerde, je waarschijnlijk al going gewoon snel als je deed met uw oude vinnen. hoewel ze werken met een verscheidenheid van kicking stijlen, je moet passen aan een kleiner bereik, meer frequente flutter kick voor maximale prestaties.
de kleinere-range rapid flutter kick houdt ook uw benen binnen de slipstream van uw lichaam zodat u punch een gat in het water dat is alleen als grote als uw schouders en uw tank. onthouden, minder slepen betekent meer snelheid en minder inspanning.

Tags: Goedkoop Gratis verzending Atomic aquatics Open Hak Splitfins met Roestvrij Gesp, Hoge Kwaliteit Gratis verzending Atomic aquatics Open Hak Splitfins met Roestvrij Gesp, Chinese Zwemmen Vinnen Leveranciers.

Outdoor project submersible
Soort Unit stuk
Gewicht Pakket 2.0kg (4.41lb.)
Afmeting Pakket 50cm x 20cm x 15cm (19.69in x 7.87in x 5.91in)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Gratis verzending Atomic aquatics Open Hak Splitfins met Roestvrij Gesp

Gratis verzending Atomic aquatics Open Hak Splitfins met Roestvrij Gesp

Gerelateerde producten

Vergelijken