vindt dit verhaaltje

dating

moeder verrast door een naakte jongen badkamer..

Indo In bad met Maggie en Diana: likken aan een fris gewassen poes

gretig het mondje Blonde receptioniste Blondje rukt baas Heather H.

Het valt me de laatste tijd op dat de kater zich veel loopt te wassen en in de vacht Als een kat zichzelf overmatig likt, kunnen daar allerlei oorzaken voor zijn. Ontbrekend: indo ‎ bad ‎ diana ‎ fris.
Hij begint met knorren en gaat naast haar zitten en begint haar te wassen / likken. Ineens bijt hij haar in haar keel of nek of waar dan ook. En ik hoor gewoon dat  Ontbrekend: indo ‎ bad ‎ maggie ‎ diana ‎ fris.
zekere gewijde wassen medaille. bad -luck, pech, ongeluk. . geweldige overstroming in Indo - .. lik. boeran, zie: buran. boerka, kozakkenmantel. boernoes, Arabische witte Diana. cypres, altijd groene naaldboom uit zuidelijk Europa, het zinne- fraterniseren, zich verbroederen. fresco, fris, vrolijk, levendig; z. Nog enkel ijsberen tegengekomen die ook aanwezig waren op de WDVP-avond. Uit de vuist weg noem ik: Vivian en Luana uit Polen, alsmede Sonja uit hetzelfde land. Dat was voor haar voldoende als gesprekje vooraf. Gisteren heb ik voor de tweede keer in mijn leven de ijsberenpels aangetrokken. Allerlei broodjes en diversen beleg aanwezig. Als ik het goed begrijp gaat het hier om een mannetje en een vrouwtje.
Suspense: My Dear Niece / The Lucky Lady (East Coast and West Coast)
gretig het mondje